Jürgensen VVS – Historien om os​

Jürgensen VVS ApS blev grundlagt af Hans Jürgen Jürgensen den 1. Maj 1969, og vi har således kunnet fejre vores 49 års jubilæum.

Firmaet startede i lejede lokaler i Slotsgaden 5 i Møgeltønder, og flyttede i løbet af få år til egne lokaler på Midtfeldtvej 4 i Møgeltønder. I 1996 var pladsen på Midtfeldtvej blevet for trang og der blev opført en ny bygning på Håndværkervej 9 i Tønder. I 2007 var kontoret blevet for småt og der blev derfor opført en ny kontorbygning. I 2009 var det værkstedets tur til at blive udvidet.

Jürgensen VVS – Er i dag ejet af Lars & Bo Jürgensen.

I 1994 blev generationsskiftet påbegyndt ved at Lars Jürgensen overtog 50 % af virksomheden.
Lars og Hans Jürgen Jürgensen drev firmaet i fællesskab frem til 1998 hvor Bo Jürgensen overtog de sidste 50 %. Jürgensen VVS ApS er i dag ejet af Lars & Bo Jürgensen.

Jürgensen VVS – Er godkendt at VVS branchens kvalitetskontrol

De første år beskæftigede firmaet sig udelukkende med blikkenslager-arbejder, men i løbet af kort tid blev VVS-installationer også en del af arbejdsområdet. I dag udfører vi alle former for VVS-installationer og blikkenslager-arbejder fra de mindste reparationer til større projekter.
Lars & Bo har begge samme uddannelse: VVS-montør og blikkenslager med videregående uddannelse som VVS-teknikere.

Jürgensen VVS’ kvalitetsikring er godkendt at VVS branchens kvalitetskontrol, Q-kontrol, der løbende kontrollerer og godkender vores arbejdsgang.​

Få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os her